132015Mar
Poziv poduzetnicima i obrtnicima na radionicu u sklopu projekta “Izgradnja pristupnih cesta parcelama u Poduzetničkoj zoni III u Virovitici- faze II i IV”

Provedba projekta “Izgradnja pristupnih cesta parcelama u Poduzetničkoj zoni III u Virovitici- faze II i IV” u punom je jeku,a osim realizacije smae komunalne infrastrukture i pristupnih cesta parcelama u Poduzetničkoj zoni III, u sklopu projekta predviđeno je i održavanje radionica kroz koje će se informirati poduzetnike o relevantnim mogućnostima financiranja poslovnih ideja i uspješnog poslovanja, a s druge strane povećati kapaciteti zaposlenika Grada Virovitice kako bi bili u mogućnosti efikasno i efektivno odgovoriti na sve zahtjeve poduzetnika.

Radionica će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Virovitice, Trg kralja Zvonimira 1, 33000 Virovitica, dana 16. ožujka 2015. godine s početkom u 10 sati. Radionicu će voditi partneri na projektu “Izgradnja pristupnih cesta parcelama u Poduzetničkoj zoni III u Virovitici- faze II i IV” iz Razvojne agencije Sjever- DAN Varaždin.

Poziv na radionicu

zonaIII-banneri