122015Jun
Održana Završna konferencija projekta “Izgradnja pristupnih cesta parcelama u Poduzetničkoj zoni III u Virovitici – faze II i IV”

Nakon izvedenih radova i uspješno obavljenog tehničkog pregleda u prostorijama virovitičke Gradske uprave održana je Završna konferencija projekta “Izgradnja pristupnih cesta parcelama u Poduzetničkoj zoni III u Virovitici – faze II i IV”.

Podsjetimo, projekt se odnosi na izgradnju pristupnih cesta parcelama i osnovne komunalne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni III. Projekt ukupne vrijednosti 3.337.135 kuna sufinanciran je od strane Europske unije s 85 posto iznosa ili s 2.836.565 kuna, dok je Grad Virovitica projekt sufinacirao s 15 posto iznosa ili s 500.570 kuna.

Projekt su predstavili Tomislav Rudec, stručni suradnik za lokalni razvoj i izradu projekata Razvojne agencije VTA i Matija Mustač, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i razvoj Grada Virovitice.

Uz gradonačelnika Ivicu Kirina, završnoj konferenciji prisustvovali su zamjenica župana Sanja Bošnjak, predsjednica Gradskog vijeća Virovitice Lahorka Weiss, te direktor Razvojne agencije Sjever-DAN Miljenko Ernoić. (www.icv.hr)

img_6187

zonaIII-banneri